Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skum

Beväpna er
för det ni ska se
är en dröm
och den är skum

Att i den överleva
är som allt skeva

Det finns bara ett sätt
sen om det är rätt
är ifrågasätt

Det kan få mitt svärd att klinga
alla klockor att sluta ringa
andra att springa
Den enda gång då jag ringa

Det jag inte kan säga
får ner dem att meja
Men jag är inte dem
de är bara slem

Att vara en del i det hela
är att någonstans att fela

Livet får man lära sig
med och utan sina kära
annars man förgås




Fri vers av tessie09
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-07 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tessie09