Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa vän R

Min själsfrände
som står mig bi till världs ände

Du är så god och dömer ej
oavsett vad de säga
Du är empatisk och varm
alla vill krypa upp i din famn
Det finns ingen harm

Du är sann och ärlig
med så mycket "kärlighet"
Du har en enorm förståelse och empati
sådan sympati

Ibland det känns som ett epitet
vi ingenting vet
Vi är Vi

Människor i vardagen
utan klagan, makt och pakt
Vi vill bara ärligheten få sagt

När jag ner på huvudkudden mig lagt
Jag vet att du finns
med ärlighet, respekt och ödmjukhtet allt vinns

Du är en vän i ljus och mörker
De som vill det förstöra
har att göra
Inget kan oss förgöra

Vi är vänner
så är det båda vi känner




Fri vers av tessie09
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tessie09