Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upp&ner


oh hjälp
jag ser dubbelt
kan inte göra annat än all le,
allt snurrar så fort
men le
possitivt possitiv
vet inte om jag klarar så mycke mer än såhär
de gör jag säkert
alltid
töjbar, som ett gummiband
spänner det hur hårt som hellst
andas andast
ut in in ut
upp och ner
de går fort
nästan för fort
men allt blir suddigt
oh, hjälp
le älskling,
le




Fri vers av bitta
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-10-22 17:48



Bookmark and Share


  älvali
härligt karusellande flytande text, och visst är det så att vi är mer töjbara än vad vi tror oss veta..
jag tyckte om att läsa. tack!
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

bitta