Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drrrramtamdrrramtam

blablabla
sluta för jag förstår ändå ingenting

det är inte sorg det där bara fullt av flax
och brandmännen lyfter på hatten

och ett två tre skala mej för jag känner att det börjar ruttna

så käft o fram med kniven
fort innan jag drumdrumdrumbambam

nej, det är inte sorg det är helt enkelt bara för varmt




Fri vers av bitta
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-04-04 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitta