Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att se och röra

en nagel i ögat
jag vill inte se
inte mer


se men inte röra


inte se
inte röra
inte se vad man inte kan röra



inte


se


dig



för mig är du allt
för dig
är jag ingen

nej
nu har jag lärt mig
jag är luft
luft och inget mera







Fri vers av bitta
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-11-07 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitta