Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbakalängtad

snublande ord och ingenting kvar
tandtråd och taggtråd
hand i hand och genom mycke
men inte allt
nej för de gör ont
ontontont
dunkande slag och missa ord
sluta höra och bara blunda
känna pulsen

jag har aldrig förr träffat någon som du
med samma kraft
lysandeblixtrade
nästan för

och jag är fortfarande helt öm överalt där dina ögon sett mej





Fri vers av bitta
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-11-28 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitta