Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanning nr 395

jag ser dej brinna upp
och jag blir rädd
för jag känner
ingenting




Fri vers av bitta
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-11-16 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitta