Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndertänkt tanke


ge mig ett ord
tvådelad söndertänkt tanke tyst under filtar
det blåser genom löven
det finns en väg bakom molnen

morgondans i moll
vi leker att vi aldirg mer ska öppna ögonen
det kittlas när ditt hår virvlar över mina läppar
det finns ett skratt i min hjärtkammare

ge dig en chans
brända trådar knyter tårar tripp trapp tröskel
det är längsesedan vi hörde de namnlösa timmarna
det finns en tid mellan då och nu




Fri vers av bitta
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-12-17 17:44



Bookmark and Share


  Propella
Håller med Wretling!

"ge dig en chans
brända trådar knyter tårar tripp trapp tröskel
det är längsesedan vi hörde de namnlösa timmarna
det finns en tid mellan då och nu"

Underbart.
2006-02-23

  Wretling
Älskar ditt språk !
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

bitta