Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltjaghar

just då fanns inget jag inte skulle göra
allt och mer
allt var för dej med du såg det inte
eller så ville du bara inte förstå
och jag ville bara riva av
alltalltallt
som fastnat
som gammal tejp efter födelsedagar
balongslamsor och mitt hjärta tillsammans




Fri vers av bitta
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-11-28 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitta