Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärta

när jag sa för alltid menade
jag det, vad du menade med
för alltid vet jag först nu
alla våra minnen betyder
väldigt mycket för mig
och jag vet att dom inte
betyder lika mycket för dig
jag har bara en sak kvar
att säga till dig
du föddes i mitt hjärta
och där kommer du leva
vidare tills jag dör




Fri vers av idahandersson
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-09 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson