Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind och vatten


Vindar rör vid mitt vatten;
en krusning på dess yta.
Dagen föds ifrån natten;
i morgontid, ljuvligt ljus.




Fri vers av Tom Berggren
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-13 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tom Berggren
Tom Berggren