Tillägnad en vän" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en vän


Någon bär mig när jag inte orkar gå...

 

Jag har en vän i min närhet

han frågar hur jag mår

Jag har en vän i min närhet

han bär mig när jag inte orkar gå

 

Någon i min närhet vill mig väl

och jag gömmer min vän i mitt hjärta och själ

 

Han begär inget tillbaka

 

Jag har en vän i min närhet

som ser mig för den jag är

Jag har en vän i min närhet

som visar mig och lär

 

Inte hur livet skall vara,

utan hur jag med olika redskap ska det klara

 

Med min vän i min närhet möter jag livet,

nyfiken men jag tar inget för givet!

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 722 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-01 13:58



Bookmark and Share


  Tom Berggren
Mycket vacker text på ett evigt tema. Jag gillar speciellt de återkommande stroferna (Jag har en vän i min närhet..) som skänker rytmisk och visuell struktur till dikten. Värdig, sparsmakad, välgörande och inspirerande...tack säger Tom
2006-04-14

  Niklas Gladh
Mycket vacker dikt om en riktig vän.
Odla den vänskapen väl!
2006-03-01

    ej medlem längre
Vilken fin vän du har...Som bär dej när du inte orkar gå..
En sån vän önskar jag att jag hade. Kram
2006-03-01

  prinscess VIP
vilken fin vänskap
att ha nån som ger
en sin omtanke
jättefin...
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP