Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du gå med mig?


Vill du gå vid min sida
och dela min saknad en kort minut?
Till fots mot solen vi skrida,
stannar vid platser vi sett förut.

Låt oss gå till klockan stannar.







Fri vers av Tom Berggren
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 22:29



Bookmark and Share


  peter markurth
Låt oss gå till klockan stannar.


bra text..snygg symbolik..
2009-02-07

  Annika Gustafsson
viljan att slå följe din saknad är enbart din...spår av tårar avslöjar målet
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tom Berggren
Tom Berggren