Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillfällighetsvers. Utkast


En svår konst


Det svåra som svårt
en svårvunnen konst.

Att böja det raka,
som rakt vill vara.

att mörka det ljusa;
att täcka det bara.

Inget är så svårt som detta;

att skulptera sin dikt
så den speglar det rätta







Fri vers av Tom Berggren
Läst 401 gånger
Publicerad 2009-10-06 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tom Berggren
Tom Berggren