Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det snart fest

Jag ska duka upp oss en god anrättning av dess lyxigaste slag då jag inte fått ett inbjudningskort i år heller.
Ja, jag får spåna vidare på nya idéer ett år till. Kanske min tur kommer.
Ja, ja vad är en bal i Stadshussalen emot en kväll här hemma i soffan.

Jo, alldeles helt underbar och fin.

"Klä upp mig i min allra finaste rob,
tända ljusen njuta av vad jag ser.

Alla dessa fina klänningar
tiaror som gnistar så fint.

Se alla dessa blommor
njuta av wienervalsen.

Ögat får sin fröjd
jag i alla fall helt nöjd"






Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-10 18:31



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ja vad är väl en bal...............kanske tråkig, kanske helt underbar!
2009-12-13

  T.R Ekman
På en nobelfest är det bara gräddan av nördan,som käkar vaktelägg och annat elände.Tacka vet jag,att fira med en pizza och några kalla bira
2009-12-11

  En strimma av guld
Åh, tack du sköna vän. Fina ord du ger mig. Kvällen gnistrar för fullt. Skål!
2009-12-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh, jag kan se
Dig i dansen där
hemma, men hade
jag fått bestämma
hade jag Dig in i
vilken balsal, som
helst kunna klämma
in... Men Din uppen-
barelse hade ju knäckt
alla, kanske synd att
låta så många bara
i däcket, en sån här
afton falla...
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld