Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sexlekar

sexlek, inte kärlek
knappt täckt, inte självrespekt
jovisst är han snygg
men till vilket pris

lömskhet, inte ömhet
kondylom, inte kondom
en kniv i din rygg
dags för lite skepsis




Fri vers av Mimmilainen
Läst 756 gånger
Publicerad 2005-10-23 00:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lekfullt och kärleksfullt, en bra mix.
2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Mimmilainen