Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKA mig förbi alla HINDER

Jag tänker stanna kvar..
Just här! Tills du slutligen erkänner.
Jag kommer att kräva ett svar
att vi är mer än bara vänner.

Jag har redan noterat din blick,
jag har redan känt din doft
Att jag känslor med eld fick
och mitt hjärta brann upp i stoft.

Vi som levt i vänskapligt äventyr,
vi som skrattat åt våra partnerval.
Vi som roat oss tills morgonen gryr,
har plötsligt eldat mina kval.

Jag som sökt kärleken på främmande mark
lyft på alla stenar jag kunnat finna.
Att du plötsligen gör mig till minsta kvark
och fyller mina vener kärleksstinna.

Nu känner jag din puls i min själ,
och mitt hjärta ständigt bränner.
Vi som känner varandra så väl,
vi som bara varit vänner.

Älska mig förbi alla hinder
mota bort tankar och svek
låt verkligheten som oss binder
ge oss styrkan i vår kärlek.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 712 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-10 23:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärliksdikt som håller högsta klass!
2009-12-11

    Jane S VIP
Idag var du poet minsann! Många applåder till dig.
2009-12-11

  Gunnar Hilén VIP
Fy fan alltså...jag håller alla tummar jag har !
2009-12-11

    sunnanvind
Härligt kärleksgalen dikt som sjuder av styrka!
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé