Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en rolig gubbe, så in i norden egen...


fjällorginal


så långt från verklig verklighet
in i sin egen
lyckliga värld

det spelar ingen roll
vad jag säger

så in i bomben självsäker
i sin egen stank av
urin

det spelar ingen roll
vad doktorn säger

så mycket humor med eget tak
av grannes distans
människovärde

det spelar stor roll
vad du är




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-11 18:08



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Alla är orginella på sitt sätt,varken mer eller mindre.
2009-12-13

  Larz Gustafsson VIP
Det är originalen som bidrar med något vettigt.
2009-12-11

  Glensan
:-)
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP