Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prästens lilla kråka

Skulle ut och åka

Ingen hade han som körde


Prästens lilla kråka
skulle ut och åka
ingen hade han som körde


Och en slant han hit
Och en slant han dit

Och en slant han in på

Säters sjukhus

och en slant han hit
och en slant han dit


och en slant han in & hängd i snaran



(sensmoralen i denna text: Håll dig bland de "normala" så råka du mist illa ut!) Eller???




Fri vers av NågonAnnans
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-12 01:02



Bookmark and Share


  oMareld
körde alltid med "mormors lilla kråka" ;)
2009-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Och de "normala" är?
Robert Rentals band The Normal, kanske?
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans