Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst och stilla..

Söker tystnad
där stillhet bor
för inre kraft..










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-12 14:22



Bookmark and Share


  Maria T
Så tyst och stilla
2009-12-13

  Quasimodo
Som en spegelblank insjö, stilla !!
2009-12-12

    ej medlem längre
dessa stunder så viktiga, vi borde sätta av en sån stund varje dag
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP