Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ber om ursäkt om jag felbetonat namnet!




Tacksonett för 40.000:e läsningen!


En tävling lystes ut av er Caprice!
att fylla 40.000-läsningskvoten
rätt många av er blev då lätt på foten
ty priset var en hyllning till en viss…

Nu ska den skalden få maräng med swiss…
Hans namn nu äntligt fastnat har i roten
det länge tycktes dölja sig i soten
än fanns det där, än svann det, likt en hiss…

Men nu ska faktiskt resten av sonetten
en tårta baka, därtill som rosett
skall denna hyllning eka glatt i globen

där ögat dväljs och dansar menuetten
som skänker dig en verslek så honnett…
Med tacksam hand, till Naji, just Yaaqoub-en!





Bunden vers (Sonett) av Caprice! VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-12 14:40



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härligt igen i sonetten - nu går det runt i boetten.
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP