Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör

 tystnaden 

trär  pärlor

på tunnaste silvertråd




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 929 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-02-20 19:18



Bookmark and Share


  Feminaz
Så skirt och ljuvligt vackert:) Tack!
2009-03-01

  Måna N. Berger
Knappt jag andas, sitter i stum hänförelse..
2009-02-21

  Tera
Ljuvliga ord...fint sammanflätat!
2009-02-21

  Maria Natasja
åå, snyggt!
2009-02-20

  Berit Robin Lagerholm VIP
Oj så fin den här var.
Pärlfull.
2009-02-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Fiiint!! Ibland är tystnaden helt underbar, som din dikt..../B
2009-02-20

  Mr Lindemann VIP
Jag fattar in det som skrivs här med en längtan om en större utrymme av meningen i den som når min innersta medvetenhet

Samtidigt som jag målar in tillvaron i tetxens poetiska efterklang
2009-02-20

  Suzy med punkterna
Smäktande toner!
2009-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren