Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanför mig själv

vad är det som säger jag ska tro på Evigheten
då rosorna vissnar där taggarna brunnit upp
smulas sönder till aska under mina barfota fötter


ingen ser det jag ser
inuti mig själv
lever och växer sett frö
ett livets frö
bara mitt livs frö


hjärtat viker sig dubbelt
dubbelt i sanningens bubbla
jag förlåter dig för det du mig gjorde


vad är det som säger jag ska tro på Evigheten
då själens frukter vissnade till aska utanför mig själv




Fri vers av nightsoulz
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-12 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz