Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oljad skrud

älskar mig själv
och förstår livet så mycket bättre än då
då som den tiden den var
inlindad i oljad skrud
nu när jag äntligen orkar flyga sväva
bryts mina vingar itu




Fri vers av nightsoulz
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-12 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz