Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta del av ord i mig själv

att ta del av ord
orden som berör i det djupaste av rum
berör så starkt så tår i vrå tittar fram
att ta del av ord
en del i livets mitt, mitten i mig själv


att ta del av livet i ordfraser
på olika sätt är kantade med guld
såna där enkla guldsfärer
olika sammanslutna sfärer


på olika sätt olika planeter
tid tidernas tid nu då var det då nu tids tid


att bli så träffad av ord
tänk hur vi påverkas av det skrivande ordet
hur det kan beröra så djupt i själen
att träffas i sammetskrängande vackraste sömmar


först Nu tror jag, att jag förstår
mina ord




Fri vers av nightsoulz
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-12 18:20



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Bokstävernas dans är underbar och ordets betydelse är mer än vad ord kan uttrycka
2009-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en kolossal makt i ordet.
Och pennan är skarpare än svärdet.
2009-12-12

  Quasimodo
Fint för ords betydelser och möjligheter till sig själv och för andra !!!
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz