Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Copyright

Jag lyfter min hand
Du lyfter din hand
Jag ser in i dina ögon
Du gör det samma
Jag sitter ihop krupen på golvet
Du gör det samma
Jag gråter
Du gråter
Jag krossar dig och inser
Att spegeln var den enda som grät med mig
Spegeln var min ända vän




Fri vers (Prosapoesi) av SvartaFåret
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-12 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartaFåret
SvartaFåret