Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romeo kom inte till baka

Hon sitter och väntar på sin Romeo
Hon sitter och tittar på stjärnorna
Hon sitter i sin klänning på en bänk
Hon sitter och väntar på sin Romeo som ska ta henne till balen
Hon sitter och väntar på honom
Men hon inser
Att Romeo inte kommer tillbaka




Fri vers (Prosapoesi) av SvartaFåret
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-12 18:43



Bookmark and Share


  Ari Viklund
ja.. så är livet. vi behöver
tydligen fatta att allt inte
är som det såg ut, först..
av allt lär man sig något,
men livet är ju rätt långt
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

SvartaFåret
SvartaFåret