Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som lös upp mitt hjärta

Jag sitter i mitt hörn
Väntar på att han som kallas pappa ska återvända
komma med mat i en hundskål samt släppa mig ut ur skrymslet
Men senare mot kvällen har han den där unkna doften av rom i sin andedräkt
När han frustande vidrör mig
Det är inte enns en ide att ta sig loss

Men vid denna tidpunkt borde han öppna dörren
Men jag hör ingen ting
I alla fall inte det vanliga klampandet han brukar göra
Dörren glider upp och jag försöker dra mig bort

Men det är inte ett ansikte jag känner igen
Denna person var välklädd och luktade inte sprit
Han räcker sin hand i mot mig
och jag tar den




Prosa (100-ordare) av SvartaFåret
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-08 23:11



Bookmark and Share


  Ari Viklund
ryser av dessa ord
bär du i ditt hjärta
dessa tankar själv?
2011-03-04

  Ninananonia VIP
Berör så! Vad har du varit med om?
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

SvartaFåret
SvartaFåret