Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalendern tickar

Jag bar ligger ner i den vaggande bädd av gräs
Jag ser molnen fridfullt flyta förbi min syn
Fåglarna kvittra och det är bara vackert omkring
Jag ser inte någonting
Det som ska värma och förtrolla
Bara får mig att suckande titta
Detta är bara ett spel för mig
inte något som existerar
Som vinden i håret och gräset mellan tårna
Allt är bara en illusion som tiden
Dagarna flyter på som dov vore sekunder som tickar




Fri vers av SvartaFåret
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-09 23:21



Bookmark and Share


  Ari Viklund
det är aldrig lätt att hoppa
på en karusell i farten men
lite så är livet. måste ibland
springa ikapp, sig själv, för
känslan att man är verklig.
nästa gång, kan allt se nytt
ut, och man är med på sitt
eget tåg. kan se ut som en
illusion, men den finns och
är så varm och förtrollande.
allt är alltid liksom bådeock.
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

SvartaFåret
SvartaFåret