Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bak och fram

Tänk om världen var bak och fram
Upp och ner

Tänk och himlen var grön
havet blått
solen rosa

Tänk om vi hade världsfred
ingen gick hungrig

tänk om tiden stod still
eller gick baklänges

tänk om?




Bunden vers (Annat versmått) av SvartaFåret
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-05 20:11



Bookmark and Share


  Ari Viklund
tänk om. ja! just det.
tänk om! vi och du och
jag, och vi alla, är de som
ska vända på allt, bak
och fram, och måla
himlen grön, om vi vill,
och göra allt till nytt,
så ingen är hungrig,
och tiden står still.
om man är många, kan
man vända på allt.
bara alla vet, att alla
behövs, och är viktiga.
jag tänker inte ge upp!
innan jag ser, att det
vänder, och solen
lyser vacker, i rosa.
drömmar blir sanna
om man är många.
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

SvartaFåret
SvartaFåret