Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en värld av val

Att ha friheten att kunna fly undan
Att kunna se det ingen annan ser
Att kunna välja mellan liv och val

Det är något stort
Det är något för den fege
Det är något för den starke
Det är något litet

Att inte lyssna på andra
Är både bra och dåligt
Att kunna tala är en gåva

Att ha val att välja bland detta och mer
Är något du föds med




Fri vers av SvartaFåret
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-17 22:43



Bookmark and Share


  Ari Viklund
spännande. för det här viktigt,
valen påverkar hela livet. väljer
man en väg så kan man ångra
men inte backa. har man gjort
ett val, så finns de kvar. tänker
ofta på det här. ibland har jag
tänkt efter lite extra före valen
om jag träffar någon jag gillar,
att jag inte fegar med att fråga
om att träffas igen, innan man
skills. för då kan det vara sent
påkommet. jag låter inte chans
gå förbi mig idag. det tog mig
bara 50år att fatta det. bra va?
intressant ämne verkligen. jag
fick inspiration att skriva själv.
2011-03-04

  Ninananonia VIP
Kloka ord! :)
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

SvartaFåret
SvartaFåret