Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är ägnad min sysling som varigt en bror för mig som nu har gått bort i cancer. Må han vila i fris <3


Hej då bror

Flyg lilla fjäril flyg

Flyg mot livet

Du somna in med våren

Du som lidit med åren

Nu får du äntligen bli fri

När du har varigt fången i din kokong

äntligen från att vara larv till att sprida dina vingar

Du har fötts på nytt

Men du flyger inte runt om oss

Men du flyger fortfarande inom oss

Du kommer vara saknad

Men inte sluta vara älskad

Hej då bror

<3




Fri vers (Modernistisk dikt) av SvartaFåret
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-20 20:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Smärtsamt farväl.
Berör så.
2011-03-20

  Ari Viklund
så himla fint du kan beskriva
din sorg, en sorg som inget
kan trösta, men bara få vara.
sorgen är en vacker hyllning
till den som har blivit en fjäril
och fått vingar att flyga fritt
och lätt med. man får hjälp av
sorgen kunna minnas allt fint
och vackert som bor i varje
människa, när den lever och
när den får vila från smärtor
och allt som livet kan betyda
av tråkiga och jobbiga saker.
att vara sjuk är hemskt, men
att få bära med sig kärlek av
någon som älskar en mycket,
är så stort i detta liv och dit vi
får flyga efter att vi är klara här.
du och din syssling är i mina
tankar nu! ta väl hand om dig!
tack att jag fick läsa din sorg.
/Ari
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

SvartaFåret
SvartaFåret