Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömt bort


jag har glömt bort hur jag får bort tankarna
tankarna jag inte vill bära eller låta


... låta mina andetag snusa på





sorgen svider i mitt hjärta i min själ
smärtan sliter sönder mitt allt inuti mig själv
tårarna är många så oändligt många





jag har glömt hur jag får bort känslorna
känslorna jag inte vill snusa på
med mina bara andetag


... bara mina andetag








Fri vers av nightsoulz
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-12 18:37



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känslostarkt......bara andetagen.
Underbart!!
2009-12-17

  oMareld
bra!
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz