Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor med Asbergers

ÄGER!!

För de är rena och ärliga
Inga krussiduller utan bara
RAAAAAAAka svar!!!

De är människor som man vet var man har...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 504 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-12 19:31



Bookmark and Share


  Myself
är det verkligen så,jag tycker det är många som äger och har sig
2009-12-12

  peter markurth
man vet ej var man har någon
2009-12-12

  lodjuret/seglare VIP
jo, men de kan ändra sig ofta ofta ofta ofta ofta ofta ofta
2009-12-12

  Rolfsdotter
Sant...
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans