Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina små...


Kärlek utan gräns



Att vara ledsen

Är


Lika


ledsamt för


er som är inblandade

i mitt lidande

Men glöm inte
att jag älskar er
mer än mitt eget
liv

och jag vill tacka er

för att ni orkar

OCH

När jag inte orkar
så orkar ni hålla mig under
mina armar





faller JAG, men inte lika
långt ner
-------------------------------------------------------------------->

...........................................




Fri vers av NågonAnnans
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-12 21:42



Bookmark and Share


    papillon
och de där sista metrarna, som man slipper falla, för att kärlek håller emot - de är mycket, mycket betydelsefulla.
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans