Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud som haver barnen kär

Se till mig med Aspberg och liten är

Vart jag mig i världen vänder
Står min "lycka" i SAMHÄLLETS HÄNDER

Lycka kommer och lycka går
Den gud Älskar
Inte Aspergers får

AMEN...........

eller????

För vad har man för rätt
När samhället inte fattar sin del??

Barn som barn
Alla utan skuld!
Ingen väljer sin framtid...
Ingen väljer att få leva i mörker




Fri vers av NågonAnnans
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-12 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans