Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luciatåget i TV sändes i år från Växjö domkyrka


Tack ni fantastiska änglakör

Ett stort tack till Er alla som med Er fantastiska sång gladde oss, som satte på TV:n antingen i morse eller vid reprisen för en stund sedan! Alldeles strålande underbart! Det är kanske inte så vanligt att tacka så här - utan all tanke på något "litterärt" - men jag kan inte låta bli. Kanske finns det i alla fall en enda av Er, fantastiska sångare- och sångarinnor, liksom musiker, som tar del av mina ord och kan förmedla dem! Och sötare och rarare lucia har varken jag eller min fru någonsin sett! Oförglömligt! TACK och GOD JUL!




Fri vers av baruk
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-13 19:45



Bookmark and Share


    Annika J
Jag stämmer in i tacket! Det var längesen jag upplevde en så fin luciamorgon!
2009-12-13
  > Nästa text
< Föregående

baruk