Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej varför är du en idiot?

"hej
hur mår du?
vad gör du nu för tiden?"

skitsamma
jag bryr mig inte
och förresten
jag vet allt
att det finns någon annan
men jag undrar ändå
känner du någon skuld?
ångrar du dig alls?
skäms du för vad du gjorde?
om du kunde
skulle du förändra allt då?
skulle du radera vårt möte?
vårt första
då jag låg i din famn
och du höll om mig
hela natten
sedan kysste du mig
igen och igen




Fri vers av emmylou
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-15 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou