Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blandar ihop hat med minnet av alltför hårda smekningar. Drar fel slutsatser och saknar. Livrädd för ensamheten. Vaknar iskall. Men är tack och lov för stolt för att tigga om dig i repris.


Vi älskade aldrig varandra

Vi älskade aldrig varandra. Älskade inte alls – vi knullade bara. Nu skriker vi. Du hot och jag anklagelser. Vet att jag hatar dig. Saknar dig ändå. Varför gör det ont att förlora någon jag aldrig ville ha? Någon jag borde ha vett att radera. Men jag stod ut med dig då. Inte mer än så. Och du stod ut med mig. Allt för nätterna, eller hur ”baby”? Vi simulerade kärlek längs gångarna på IKEA. Kyssar mellan stön som fyllde min etta till taket. Falskt som fan men jag sörjer saknaden av en kropp intill mig när jag vaknar. Din kropp, eller vems som helst.

Din.

Våra blickar möts i trängseln. Äkta avsky, genuint hat. Där har vi hamnat. Min röst i falsett, kroppen skakar redo för attack. Men faller framför dig. Slits bort. Du. Dina käkar spända. Du biter ihop, väser ur dig allt jag väcker nu. Tänker i fallet på hur vi tände varandra nyss. Nu släcker du oss med orört våld. Vågar inte annat här. Eller är jag inte värd din handflata? Vill klösa sönder dina läppar. Spräcka dem.

Vill. Kyssa dig hård. Igen. Trots allt.

Vi älskade aldrig varandra. Älskade inte alls – vi knullade bara.

Och jag vill. Igen. Trots dig.




Fri vers av malin...
Läst 657 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-12-14 11:00



Bookmark and Share


  Andreas Widell
mkt bra skrivet....

kände så om *gammalt* när jag skrev:
*Jag älskade aldrig kulorna du skjöt, jag älskade ju dig* :'D
som jag blev väldigt nöjd med och fått en del creds för! :D

*applåderar åt dig*

tackar ödmjukast för lässtunden också för den delen! :D
2010-01-26

  LassO
mänskligt, rakt på, härligt skriven
2009-12-31

  Katinka VIP
Starkt, rakt in i hjärtat. Vad är förnuft när känslor är starkare? Fysisk saknad som bara kan förgöras med fysisk kärkek eller vad vi nu väljer att kalla det..
2009-12-18

  kollrigheter
En evig dragkamp mellan vett och hjärta. Ett innehåll som är tilltalande. Bra.
2009-12-17

  Glensan
Starkt äkta och förbannat
bra, så verklighetstroget

Applåder!!
2009-12-17

  Nina Nightwish
jättebra skrivet, du är duktig på det du gör, bravo!
2009-12-17

  Hans Christian
Skickligt skrivit om en situation jag känner igen. Bravo.
2009-12-17

  © anakreon VIP
Fin text som applåderas.
Carl-Erik
2009-12-17

    ej medlem längre
Sjukt bra text ! Man känner igen sig så väl..
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...