Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om Mr. Woods..

Lite tankar omkring Tiger Woods..
Bilden man har haft om honom
är totalt sönderriven...
Han har verkligen ``spelat`` bra,
inte bara när det gäller golf...
Särskilt inför hans vackra svenska fru.
Vilken storskojare av högsta klass,
och nu raserar livet som det verkar i snabb takt.
Jag applåderar Elin som tagit av sig ``ringen``
hon är den som är smart !!
Det man sår får man också skörda,
och det får golfspelaren nu göra p.g.a.
det han äger mellan sina ben...
``Den``verkar ha haft kontrollen över hans liv,
och som till slut blev hans stora fall.
Undrar, tänkte han aldrig....











mare







Fri vers av mare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-14 12:00



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Tragiskt.
2009-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Så här sjöng Bowie:
"Fame makes a man take things over..."
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP