Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuka tassar och vassa klor

Du stryker dig tätt mot mig,
min vackra yrboll av päls.

Så mjuk och speciell.

Du ser på mig med dina fina mörkt gula ögon,
de har en vishet jag vet att jag aldrig kommer förstå.

Du säger god natt varje natt med ett spinnande i mitt öra och mjuka tassar trampandes mot mitt bröst.

Du finns där, du säger inte nej.

Du tar hand om mig.
Ger mig en klo när jag behöver förstå, vakna ifrån.

Min sol, min måne. Mitt allt.




Fri vers av Katten
Läst 515 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-14 19:07



Bookmark and Share


    vilgot hellros
bara rubriken är ju total
2010-10-30

  Johan Bergstjärna VIP
Kissarna dom missarna, våra bästa vänner : )
Fin dikt!
2010-04-22

  oMareld
Det är sant. våra små djurvänner är ens bästa vän!
2009-12-17

  En strimma av guld
En go och mjuk vän. Fint skrivet om en sann vän.
2009-12-14

  zim
väldigt vacker. älskade ordet "yrboll".
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten