Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vitt puder

Minus 3 grader
vitt puder på åkrarna
solen lyser med sin närvaro
hög och frisk luft runtomkring
är vinter när den är i sin bästa skrud.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 19:34



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Idag snöar det ordentligt här för första gången i år och det är ljuvligt fint även för mig som inte är någon vinterälskare.
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld