Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min syster, mitt allt

Min syster ger mig styrka, ger mig glädje, ger mig mod
Min syster tryggar min tillvaro med värmande ord
Hon är en magisk kedja runt min hals
som ger mig hopp när jag är ingenting alls

Min syster visar vägen, när jag är på fel spår
Min syster tar min hand, plåstrar om alla sår
Hon är kartan till glädjen, min egna skattkista
Vi har ett band som aldrig kan brista




Fri vers av anniks
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-14 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva