Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

350 slag av kyrkklockor, övre gräns av 350 ppm koldíoxid i luften, maximera globala uppvärmn till 2 grader. Start på Fidji, slutade i Köpenhamn. Samtidigt vigdes i Gbg fyra kvinnor t Spiritualistiska pastorer




Klockringning

 

Gammalt rings ut
nytt rings in

Luciadagen 2009
ringde landets klockor

Höjdpunkten av
Köpenhamnsmötet

Höjdpunkten av
fleråriga studier

Sammanföll exakt
klockan femton

Gemensam brytpunkt
formar framtid med hopp

Löften lades fram
att infrias

Löften avgavs
att infrias

Högtidligt, känslofyllt
ny ansats tjäna

De materiella och
immaterialla världarna

Till mångas glädje
och framtidstro

Med tacksamhet
och med tillförsikt

Ser vi framtiden an
då klokskapen råder

 

© Gunilla N
    091214

 

 

 

 




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP