Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppenhet


när dina armar
håller ett fast tag
runt mig
där vi står
inför alla andra
där självklarheten
finns
över känslor
som aldrig
någonsin
behöver vara
hemliga

och jag håller
runt dig

och vågar tro

att det här
är
verklighet

där handling
och ord
går hand i hand

med flätade fingrar

kärleksfullt




Fri vers av glittertindra
Läst 611 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-15 09:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vacker den poesi; så fin kärleks förklaring...
2010-01-03

  Bibbi VIP
Underbara tillstånd.
Applåd.
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra