Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Golden Age

 

 

Jag graverade önskningar i det forna slaget;

Att bara få andas för stunden i dina smilgropar.

Tiden då klockorna bannlystes ifrån våra handleder.

Tellus brede ut sitt sanna verkliga jag…

Nämligen vi…

 Du försökte räkna alla ringar på vattnet.

Jag såg dem utan att räkna.

Konstigheter blev verkligheter.

Vänskapen blommade ut…

En fin Kärlek för oss alla,

 

som har lyckats stoppa tiden.

 




Fri vers av "Dempa"
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-15 16:00



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
så fint
och ljuvligt
att jag sitter och ler en stund!
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"