Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vind och våg

väger
min längtan
på havets våg

öppnar dörren
till vinden
och låter den
virvla fritt




Fri vers av Anders P VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-10-23 20:38



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Wiiii, glädje! Fina ordlekar.
2008-09-06

    Bodil Sandberg
Myyyyyyspysig
2005-10-26

  desperado
skön!
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP