Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som är bättre än jag.



Jag suckar ibland när ingen hör

och jag skriver ibland i hemlighet. Skriver för mig själv i ensamhet.

Orden som aldrig annars vill komma ut nyttjar jag för egen vinning.

ingen annan har händer till att bära dem med.

Jag känner mig avundsjuk på andra människors ordning och livsstil.

Känner mig svartsjuk på de starka.

Ogillar de som liknar mig,
de som utgör hot.

Ta inte den lilla plats jag har kvar att bruka...

Svartsjuka ruttnar inom mig. Jag kan aldrig bli det som var.
Kan aldrig konkurrera.

För liten och dum.

Detta kan jag ibland skriva i hemlighet.

Vräka mitt missnöje över de

som är bättre än jag.




Fri vers av Kvarlämnad
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad