Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bistert

när vinden
lagt sig
och vintern
med sitt veto
fryser vidare
förhandlingar

kan knarrande
kängor inte annat
än att vackert
vänja sig
och bistert
vandra vidare




Fri vers av Anders P VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-17 10:21



Bookmark and Share


  Ilona _L
Att "gilla läget" alltså! ;) Snyggt poetat!
2009-12-17

  Sofia Hansson
Det är kallt och man fryser ute, men jagälaskar när det knarrar under fötterna på en. :D
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP