Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Tomten


kom nu och ta alla mina önskningar
de är inslagna i guldpapper med röda hjärtan

Varje dag
hela det här året
har jag längtat efter dig
och varje dag har jag slitit ut min brinnande längtan
från mitt bultande hjärta
och paketerat dem
en efter en

plågsamt har jag öppnat mitt hjärta
för att komma åt mig
för att våga finna mig
för att nästan
våga
visa
omvärlden vem jag innerst inne är

Så för att mildra chocken för dem
har jag paketerat mina önskningar
i fyrkantiga paket med guldpapper och röda hjärtan
och jag har väntat

på mig

på mig

på dig

att få ge dig
alla mina inslagna jag

-Kom nu Tomten!
-Kom nu!

Hämta min längtan
hämta mina önskningar
mina julklappar
och sprid dem
till alla som vill
känna mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av L.byström
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-17 23:21



Bookmark and Share


  Rockalex
genialisk

slagkraftig
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström